PC-Computing - Software voor planning en productiviteit
Planningsproblemen? Kijk verder op onze web site.
Retain Resource


Gratis trial Retain

 

Nog enkele voordelen van Resourceplanning met behulp van speciaal ontwikkelde Planbord Software
 
 
Manager die het niet meer helemaal ziet zitten. Minder stress
 Krachtige database
 
Een van de belangrijke voordelen van specialistisch programma's als PlanningPME en Retain Resource ten opzichte van handmatige planning is, dat achter de grafische interface een krachtige database zit. Terwijl een magnetisch planbord altijd een compromis zoekt tussen de weergave van details en lange termijn, passen deze programma's zich als een harmonika aan.
 
 Selecties, groeperingen en sorteringen

U kunt niet alleen eenvoudig tot ver in de 21e eeuw plannen, maar u kunt ook allerlei selecties, groeperingen en sorteringen maken. Bovendien kunt u deze selecties en groeperingen in afzonderlijke overzichten, zowel op het beeldscherm als de printer tonen.

 
 Ten opzichte van magnetisch planbord

In tegenstelling tot een magnetisch planbord of een planning met behulp van een spreadsheet, zijn een vrijwel onbeperkt aantal planningsvensters" (views) op de gegevens in de database mogelijk. Als voorbeeld kan binnen een Resource Planner eenvoudig naast een planningsoverzicht van taken per personeelslid, een geroteerd overzicht van personeelsleden per taak/klant worden weergegeven.

 
 Meerdere gebruikers in een netwerk

Een extra voordeel is ook dat met behulp van de netwerkversie meerdere planners dezelfde database kunnen bijwerken. Tevens is de planning altijd up-to-date bijgewerkt en kan door iedereen die daartoe bevoegd is worden geraadpleegd..


 
Naar boven
 
                         
                     Copyright 2003 PC-Computing Tel. +31-(0) 478-642422 Fax +31-(0) 84-8353522